Komende optredens:

Maandag 25 februari 20u De Nieuwe Liefde Up! Talkshow “Muziek houdt je bij de les” Eric Scherder

Donderdag 11 april Schouwburg Amstelveen Miracles of Music Documentaire van Pim Giel 

Woensdag 17 april Symposium Vrije Universiteit

Zaterdag 11 mei  Muiderkerkfestival 

Maandag 1 juli Symposium Congrescentrum RAI

 

 

Optredens van 2018

Zondag 10 februari  Besloten optreden in Revalidatie- en Verpleeghuis Vreugdehof

Zondag 27 januari  Theater Bellevue  “De Dan Brown trilogie III: Sterfelijkheid”

Maandag 28 januari  De Nieuwe Liefde Up! Talkshow “Nu het nog kan”

21 december Kerstliederen zingen op de afdelingen van Revalidatie- en Verpleeghuis Vreugdehof

17 oktober  vond in Pakhuis de Zwijger de viering plaats van de Internationale dag voor de uitroeiing van de armoede. ‘’WERELDARMOEDEDAG’’. Die middag werd de z.g. Omarmprijs 2018 uitgereikt. De Omarmprijs beloont bestaande initiatieven die kansen creëren voor Amsterdammers met een krappe portemonnee. Lust for Life was uitgenodigd om als omlijsting van het programma twee nummers ten gehore te brengen. Voor het koor was dit bij uitstek een PR moment en dat is het zeker geworden. Wethouder Marjolijn Moorman, die de prijzen uitreikte en vertegenwoordigers van diverse instanties waren verrast en enthousiast over ons optreden.

6 oktober Korenslag Bollenstreek Surprise act
Wat een geweldige happening was het zaterdagavond 6 oktober Korenslag Bollenstreek 2018. Maar liefst voor de 10e keer vond dit evenement plaats. Het was voortreffelijk georganiseerd, aan alles was gedacht. Wij werden begeleid door Jannes Visser, gitaar, Jeroen Molenaar drums, door onze Kees “leader of The Band” dat alles onder leiding van Ferdinand. Zij gaven ons vleugels.

Ferdinand schreef: Wat een heerlijke avond in Noordwijk, waarop we uitgenodigd waren als surprise-act tijdens de 10e editie van Korenslag Bollenstreek. Het dak ging eraf en we voelden ons door het razend enthousiaste publiek op handen gedragen. Gedeelde Lust is dubbele Lust …!

Wilt u meegenieten? Dat kan met deze foto’s.

15 september Beurs van Berlage Aanleiding voor het feest was het 115 jarig bestaan van de beurs. Het was aan Resto van Harte om Het Feest van de Verbinding te organiseren.
Gabriël Bos, productieleider van het Myosotis Theater. droeg de verantwoordelijkheid voor de Theatervoorstelling Met Hart en Ziel door Maaike Widdershoven en Fred Butter, hoofdrolspelers, bijgestaan door drie jonge zangers. Ons was gevraagd mee te zingen in het lied De Cirkel Moet Rond., Nederlandstalige bewerking van het lied The Circle of Life uit de LION KING. Het was spannend en bijzonder om aan de apotheose van het theaterstuk een bijdrage te mogen leveren.

13 juli Inmiddels traditie geworden: ons laatste optreden van het seizoen op het Max Euweplein. Een stralende vrijdag!  Doordat het Max Euweplein voor auto’s met apparatuur moeilijk te bereiken was, begonnen we wat later zonder echte voorbereiding, maar daardoor was de sfeer juist spontaan en ontspannen. Verraste,  enthousiaste en soms zelfs ontroerde toeristen, maar er waren ook veel fans van het eerste uur. Toen tot ieders verrassing  gospelzanger Tarif Heljanan samen met Hetty  en Lust for Life als achtergrondkoor “I feel good”  ten gehore bracht kon dit optreden niet meer stuk. Een feestelijk slot van het seizoen.

17 juni Besloten Vaderdagconcert in de Vreugdehof. Een volle Hofzaal en een enthousiast publiek. Bewoners, vrijwilligers en medewerkers genoten van het optreden evenals wijzelf. Een  flink aantal koorleden moest deze keer helaas verstek laten gaan, maar ondanks het missen van onze koormaatjes gingen de koorleiding en koorleden met een tevreden gevoel naar huis.

 26 mei Korenfestival BeKOORlijk in Abcoude. Seniorenpopkoor Lust for Life was uitgenodigd om mee te doen aan de zesde editie van dit korenfestival dat men iedere twee jaar in de Dorpskerk organiseert. 24 koren verzorgden een zeer gevarieerd programma. Een staande ovatie was ons deel na het optreden.

21 april Korenfestival Muiderkerk  vierde dit jaar het tweede Lustrum. Voor de zesde keer namen wij deel aan het festival. Het is heerlijk zingen in de zo sfeervolle Muiderkerk .

17 januari Optreden tijdens de Theatershow Miracles of Music in het Concertgebouw. Een wel heel bijzondere belevenis. Miracles of Music is een initiatief van Stichting Happy Motion. Daartoe uitgenodigd door Pim Giel, filmmaker en ontwikkelaar Miracles of Music, mochten wij in de grote zaal van het Concertgebouw tot de nok toe gevuld met mantelzorgers en zorgverleners ons “lijflied”- Its My Life- ten gehore brengen. In het totale programma was ons optreden, direct na de pauze, een succesvolle verrassing voor alle aanwezigen.