Ferdinand Beuse img0016

ferFerdinand Beuse (1967) studeerde klassiek trompet aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam en behaalde in 1993 zijn diploma.
Al tijdens zijn studie dirigeerde hij het plaatselijk kerkkoor, waardoor zijn liefde voor het het dirigeren aangewakkerd werd. Naast zijn activiteiten als trompettist nam het dirigeren een steeds prominentere plaats in.

Hij was dirigent van de door hem opgerichte koren Da Capo’s popkoor en the Amstel Gospel Choir en organiseerde regelmatig zangdagen. Hij is momenteel eigenaar van de Vocal Company, waarmee hij koorprojecten realiseert en geeft leiding aan een Kerst-artiestenbureau.

Ferdinand is tevens dirigent van het Regionaal Operette en Musicalkoor in Mijdrecht. Het leuke aan het dirigeren blijft toch steeds weer de wisselwerking met een groep mensen en het vermogen om elkaar energie te geven door dingen te realiseren, die je wellicht niet voor mogelijk hield.

Kees van Zantwijk


Kees van Zantwijk (1959) volgde een klassieke piano-opleiding bij Ton Demmers aan het Brabants Conservatorium. Na het behalen van het U.M.diploma in 1984 vertrok hij met een studiebeurs van WVC naar Londen om lessen te volgen bij John Bingham.

In de loop der jaren heeft hij zich tot een echte all-rounder ontwikkeld en is hij inmiddels op uiteenlopende terreinen en in vrijwel alle genres actief als solist, begeleider, repetitor en arrangeur.

Met het trio Die Drei Groschen(samen met zangeressen Caroline Bavel en Stephanie Muller) houdt Kees zich intensief bezig met het oeuvre van Bertholt Brecht.

Kees van Zantwijk maakt zich de laatste jaren in toenemende mate geliefd bij zingend Nederland zowel op amateur- als op professioneel gebied. Zo is hij sinds 2004 muzikaal leider van het zangconcours Het Ouderen Songfestival en voert hij samen met dirigent Ferdinand Beuse Seniorenpopkoor Lust for Life aan. Ook is hij een veelgevraagd begeleider van theater- en musicalaudities (o.a. voor Joop van den Ende en Soldaat van Oranje) en ondersteunt hij graag lessen en workshops.

Door zijn wendbaarheid en inlevingsvermogen inspireert en ondersteunt hij velen: van aanstormend operatalent tot jazzamateur op leeftijd, van theatergroentje tot gearriveerde musicaldiva.